Byggtjänster och utbildningar

Hos oss kan du både få hjälp med byggtjänster samt olika typer av utbildningar. Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder.

img

Svetsning

Behöver du hjälp av svetsare som kan hjälpa dig med olika typer av svetsning? I så fall har du hittat helt rätt. Vi kan nämligen förse dig med svetsare som både är oerhört skickliga samtidigt som de har lång erfarenhet av branschen.

img

Stål

Vi är bland mycket annat experter på stål. Det är till exempel bland annat med detta som våra svetsare arbetar. Vi kan både hjälpa dig med olika typer av stålarbeten ute på byggen samt med tillverkning i vår verkstad.

img

Trä och betong

Ett annat område som vi specialiserar oss på är trä och betong. Detta använder vi oss bland annat av när det kommer till de olika typer av byggservice vi erbjuder, till exempel tillbyggnader, ombyggnader och renoveringar.

img

Utbildningar

Hos oss finner du även flera olika typer av utbildningar. Det rör sig bland annat om en utbildning i heta arbeten, lift och fallskydd, liftutbildning, fallskydd och evakuering, truck A + B, samt säkra lyft och travers.